|
PDF Afdrukken

 

november 2019 – april 2020

Shell

Recruitment Business Partner / Project Manager

Binnen Shell was ik als Recruitment Business Partner verantwoordelijk voor het coördineren van de recruitment activiteiten met betrekking tot het vervullen van IT posities (ongeveer 40 vacatures in portefeuille). Verder was ik Project Leider binnen het project “Female Attraction”.


april 2019 – december 2019

Athlon International

Recruitment Business Partner / Project Manager

Als Recruitment Business Partner was ik verantwoordelijk voor alle vacatures (voornamelijk IT rollen) binnen Athlon International. Verder was ik medeverantwoordelijk voor het professionaliseren van de recruitment afdeling.


april 2016 – april 2019

KLM

Senior (internationaal) Recruiter / Project Manager

Vanuit recruitment heb ik als Project manager de reorganisatie van de IT-afdeling begeleid. In een eerdere reorganisatie had ik een adviserende rol in de transitie naar een “High Perfomance Organization”. Verder was ik verantwoordelijk voor de coördinatie van de externe Recruiters en had ik een adviserende rol richting management. Daarnaast was ik als Senior Recruiter verantwoordelijk voor de werving en selectie van voornamelijk (internationale) IT Professionals (ongeveer 35 vacatures in portefeuille). Ook heb ik een project getrokken voor de werving van 20 Scrum Masters.


maart 2015 – april 2016

Gemeente Rotterdam

Senior Recruiter

Als senior Recruiter was ik mede verantwoordelijk voor het begeleiden van de intern zittende Recruiters in de transitie van een administratieve rol naar een adviserende rol (van proces eigenaar naar business partner). Verder was ik naast het bevorderen van interne mobiliteit na een periode van reorganisatie verantwoordelijk voor de externe werving van nieuwe medewerkers, waarbij verschillende grote wervingsprojecten voor 30 tot 50 nieuwe medewerkers.


augustus 2013 – februari 2015

KPN Consulting

Senior Recruiter / Recruitment Manager

Als Recruitment Manager was ik verantwoordelijk voor de aansturing van het recruitment team, 4 Recruiters en 2 assistent Recruiters, en voor de Arbeidsmarkt Communicatie. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van IT Professionals (ongeveer 25 vacatures in portefeuille).


augustus 2012 – augustus 2013

Capri Solutions

Senior Recruiter

Voor Capri Solutions heb ik de recruitment afdeling opgezet (o.a. het Opstellen, implementeren en bewaken van Recruitmentprocedures en het implementeren van een nieuw ERP system) en heb ik een recruiter vast aangesteld. Ik stuurde 1 recruiter en een stagiair aan. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van voornamelijk IT Professionals.


februari 2012 - april 2012

KPN

Senior Recruiter

Als Senior Recruiter was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van IT Professionals en voor leveranciers management.


augustus 2011 – februari 2012

KLM

Senior Recruiter

Als Senior Recruiter was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van IT Professionals. Ook ben ik mede verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de “IT regie tafel”. Het doel was hierbij om te kijken of externe IT professionals vervangen konden worden door interne IT professionals om op die manier kosten te besparen en het beloofde baanbehoud te bewerkstelligen.


maart 2011 – augustus 2011

Korps Landelijke Politie Diensten

Senior Recruiter

Binnen het Project “120 Grijs” had ik een coördinerende rol en daarnaast was ik direct verantwoordelijk voor de werving & selectie van 40 fte (veelal digitaal rechercheurs) binnen een, zowel intern als extern, zeer politiek gevoelige organisatie.


juli 2010 – januari 2011

Resources Global Professionals

Manager of Recruiting

Als Manager of Recruiting ben ik verantwoordelijk geweest voor het herschrijven en implementeren van het recruitment proces en was ik mede verantwoordelijk voor de implementatie van een “werken bij” site en de arbeidsmarktcommunicatie rondom de introductie van deze site. Ook was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van de interne medewerkers voor zowel de Nederlandse als de Europese organisatie.


oktober 2009 – april 2010

NIG Finance

Senior Recruiter

Als Senior Recruiter was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van Finance Professionals. Verder was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen en professionaliseren van het recruitment proces en had ik een adviserende rol richting directie.


augustus 2008 – mei 2009

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Senior Recruiter

Als Senior Recruiter was ik werkzaam verantwoordelijk voor de inhuur van ca. 400 externe IT Professionals per jaar met een totale contract waarde van € 85 mln. per jaar.


juli 2006 – augustus 2008

DPA

Senior Recruiter

Als Recruiter was ik verantwoordelijk voor de instroom van Finance en Banking & Insurance professionals.


oktober 2005 – juni 2006

Fier Mensenwerk

Recruiter

Als Recruiter was ik verantwoordelijk voor de instroom van ICT professionals.


maart 2005 – september 2005

X-EQUO

Recruiter

Als Recruiter was ik verantwoordelijk voor de instroom van Finance professionals.


Overige werkervaring

december 2004 – maart 2005 / De Graaf Automaterialen / Administratief medewerker

mei 2004 – november 2004 / Yoonison / Accountmanager

oktober 2002 – mei 2004 / RSB Uitzendbureau / Vestigingsmanager

februari 2001 – oktober 2002 / Rabobank / Accountmanager zakelijk

februari 2000 – februari 2001 / Adecco Personeelsdiensten / Intercedent

juni 1998 – februari 2000 / RandstadUitzendbureau / Intercedent

 

Neven activiteiten

Periode oktober 2014 – april 2019 / Bestuurder Stichting Tijdelijke Ondersteuning Jeugdhulp en AMHK Haaglanden (STOJAH).

Periode januari 2014 – januari 2016 / Bestuurder politieke partij Passie voor Wassenaar

 

Relevante opleidingen & cursussen

Opleiding

Hogeschool van Utrecht, Management, Economie en Recht, afgerond (2002)


Relevante cursussen

Interne cursus Shell: Trained Assessor

Werving en selectie voor P&O'ers

Cursus: Sollicitatiegesprekken

Finance for non-financials (interne cursus)

Basiscursus Uitzendwezen


Talenkennis

Nederlands - Uitmuntend

Engels - Goed

Duits - Redelijk