|
PDF Afdrukken

Relevante Werkervaring

Periode

juli 2010 – januari 2011

Bedrijf

Resources Global Professionals

Locatie

Utrecht

Functie

Manager of Recruiting

Activiteiten

Als Manager of Recruiting was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van de interne medewerkers voor zowel de Nederlandse als de Europese organisatie (voornamelijk Finance en IT medewerkers) en voor werving en selectie van Finance Professionals. Verder ben ik verantwoordelijk geweest voor het herschrijven en implementeren van het recruitment proces. Ook ben ik mede verantwoordelijk geweest voor de implementatie van een “werken bij”site en de arbeidsmarktcommunicatie (veelal social media) rondom de introductie van deze site.

Periode

oktober 2009 – april 2010

Bedrijf

NIG Finance

Locatie

Rotterdam / Bussum

Functie

Senior Recruiter a.i.

Activiteiten

Als Senior Recruiter was ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van Finance Professionals. Verder was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen en professionaliseren van het recruitment proces en had ik een adviserende rol richting directie.

Periode

augustus 2008 – mei 2009

Bedrijf

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Locatie

Den Haag

Functie

Contract Manager / Corporate Recruiter a.i.

Activiteiten

Als Contract Manager / Corporate Recruiter was ik bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit verantwoordelijk voor de inhuur van ca. 400 externe medewerkers, op het gebied van IT, per jaar met een totale contract waarde van € 85 mln. per jaar. Ik voerde een eerste screening uit op de aangeboden kandidaten, alvorens deze aan te bieden bij de interne klant. Verder was ik verantwoordelijk voor de contacten met leveranciers. Naast leveranciersmanagement voerde ik onderhandelingsgesprekken met de betreffende leverancier over tarieven en stelde ik mantelovereenkomsten op. Ook is er sinds 01-01-2009 door mij een begin gemaakt met Vendor Rating.

Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft net een Europese aanbesteding afgerond waarin ik een adviserende rol heb gehad. Daarnaast had ik een actieve rol in de transitie (van 01-01-2009 t/m 01-04-2009) van de oude mantelovereenkomst naar de nieuwe mantelovereenkomst.

Periode

juli 2006 – augustus 2008

Bedrijf

DPA

Locatie

Amsterdam / Rotterdam

Functie

Recruiter / Contract Manager

Activiteiten

Als Recruiter was ik verantwoordelijk voor een voortdurende instroom van nieuwe mensen op het gebied van Finance en Banking & Insurance. Verder was ik als Contract Manager verantwoordelijk voor de inhuur van medewerkers bij leveranciers. Medewerkers die DPA zelf niet op de payroll wil hebben worden ingehuurd bij leveranciers. Naast leveranciersmanagement voerde ik onderhandelingsgesprekken met de betreffende leverancier over tarieven en stelde ik mantelovereenkomsten op.


Periode

oktober 2005 – juni 2006

Bedrijf

Fier Mensenwerk

Locatie

Reeuwijk

Functie

Recruiter

Activiteiten

Als Recruiter was ik verantwoordelijk voor de instroom van IT professionals voor de relaties van Fier Mensenwerk.
Naast de recruiting van IT professionals was ik verantwoordelijk voor de eerstelijns field management.

Periode

maart 2005 – september 2005

Bedrijf

X-EQUO

Locatie

Rijswijk

Functie

Recruiter

Activiteiten

Als Recruiter was ik verantwoordelijk voor de detachering afdeling binnen X-EQUO. Buiten het werven en selecteren van Finance professionals voor tijdelijke opdrachten was ik verantwoordelijk voor de eerstelijns field management.

Relevante opleidingen & cursussen

 

Opleiding

 

Hogeschool van Utrecht, Management, Economie en Recht, afgerond

 

Relevante cursussen

 

Werving en selectie voor P&O'ers

 

Cursus: Sollicitatiegesprekken

 

Finance for non-financials (interne cursus)

 

Basiscursus Uitzendwezen

Talenkennis

Nederlands

Uitmuntend

Engels

Goed

Duits

Redelijk